DCs chill-vecka

Hoppning är vad som står på schemat för DC idag!

Jag behöver ju som sagt all hoppträning jag kan få framöver, så jag tänkte börja på en gång. Nu ska DC såklart inte hoppa någon avancerad bana, men jag tänkte sätta upp ett par skutt i ridhuset under förutsättning att det är lugnt där. Lite cavaletti och andra gymnastikövningar.

2013-04-06 11.28.15

Efter idag är det faktiskt ytterligare två dagars vila för DC. Jag ska till Strömsholm, dels på den vanliga kursen, och dessutom ska jag gå tappskokurs samtidigt. Jag skulle egentligen kunna rida DC på tisdag kväll, men jag känner att han behöver lite extra återhämtning i sin träningsplanering.

Schema

DCs chill-vecka, onsdag-onsdag

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s