Hoppning x2

Idag har hästarna varit så duktiga! Jag är verkligen supernöjd med dem!

Hipp San har gått hoppträning för Astrid. Vi red först en övning med travbommar, som sedan blev till två hinder där det skulle in 6 galoppsprång emellan. Jag tycker att vi fick till det ganska bra.

Sedan blev den övningen en del i en hel bana och då blev det plötsligt lite svårare… Jag behöver träna på att se distanserna i tid och, att när jag väl ser dem, agera utifrån det.

Men, man säger väl att hoppning är lite av en färskvara och det har ju varit väldigt dåligt med hoppträning för min del tidigare, så det kommer nog snart. Det känns bättre för varje gång så det är väldigt kul och motiverande!

hippsan2

Hipp San i ett av sina vanligaste tillstånd – glad men trött :)

Trean hade också hoppträning, fast på bebis-nivå, för idag var det dags att rida över bommar! Trean verkade tycka att det var ett kul inslag i ridpasset och klev snällt över alla bommar jag styrde på.

När eftermiddagsstalltjänsten var klar var det Qruellas tur. Hon var väldigt avspänd, koncentrerad och duktig idag! Vi gjorde den vanliga proceduren ”longera-hänga-skritta på kort lina-trava på kort lina”, och sedan kunde vi trava på lång lina i båda varven. Det var dessutom mycket aktivitet i ridhuset med hästar som gick in genom dörrarna osv så det var extra duktigt av Qruella att hålla sig så lugn och sansad!

qruella i hagen

Qruella (längst fram) och Dahlia busar i hagen

DC har varit på promenad både igår och idag. Igår såg vi maaassor av läskiga saker i mörkret! Det är verkligen bra terapi för honom att var här på Flyinge. Det händer saker precis överallt och hela tiden. Som t ex nedmonteringen av det gigantiska Breeders-tältet. Bättre miljöträning än det får man leta efter!

Dcsmile

Inga kommentarer ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s