Lättroad

Jag har verkligen haft en oförskämt lugn helg! Hästarna har tagit det lugnt och därmed jag också. Jag har tom hunnit titta på film, något jag annars sällan har tålamod till. Igår hade vi en mysig filmkväll hos Mikaela och åt sjuka mängder godis och glass :)

Igår fattades det en person till helgstalltjänsten, så jag ställde upp och tog morgonpasset. Efter att det var klart hoppade jag upp på Hipp San och red ut en sväng. Vi joggade och cantrade i Warren Hastings, på gräsbanan bakom huset jag bor i. Det var superväder med sol och fina höstlöv. DC var också ute och gick i solen i Warren Hastings. Jag var klar i stallet vid 11 och sedan gjorde jag absolut inget vettigt alls på hela dagen.

Idag var det inte lika fint ute. Det småregnade bara på morgonen, men nu på eftermiddagen har det fullkomligen vräkt ner samtidigt som det åskat och blixtrat så att det kändes som om stallet skulle rasa. Jag longerade 3:an och han skötte sig exemplariskt. Hipp San tänkte jag tömköra, men han hade plockat av sig en sko så han fick stå över. Qruella vilade men fick istället underhållning i form av ett skumbad – lättroad häst! :)

q badar

Mulen rakt ner i hinken!

q badad

Ren och fin, redo för veckans utmaningar!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s