Lyx!

Jag sitter och njuter av min sista sovmorgon på nästan en månad. Verkligen njuter, är på sådär löjligt bra humör! Jag har bakat morotsscones och det var sjukt gott, vet inte varför jag inte gör det oftare.

Egentligen är jag ledig från praktiken hela dagen, men igår frågade Olof och Josefine om jag kunde köra en häst till träning och det kan jag såklart. Olof ska rida för Johnny Hilberrath! Så vid 14.30 ska jag vara på Västergård och leka hästtaxi.

Conny och Ronny2

Bushästar i hagen på Västergård, Arroyo CML och Con Ritmo, aka Ronny och Conny!

Dessförinnan ska jag bort till Venedigs stall och jobba med henne. Wallenbergridhuset är ledigt över lunchen så då passar vi på att ta ett pass där.

Jag hade dessutom tänkt vara funktionär på Pay and Jumpen som anordnas ikväll. Nu vet jag inte riktigt vilken tid vi kommer hem från Olofs träning så vi får väl se hur snabbt jag hinner dit. Sarah ska starta två hästar och det vill jag gärna se!

Måste säga att jag tycker att jag fyllt min lediga dag ganska väl! :) Förresten var jag ledig igår också och käkade frukost ute i strålande sol!

Utefrukost 17 feb 3

Underbara sol, I’ve missed you!

Utefrukost 17 feb 2

OBS att gräset är grönt! GRÖNT!

Lyxigt att vara ledig två dagar på raken, men det var väldigt välbehövligt för min helg var helt fullspäckad. Jag hade praktik på lördagen, vilket som vanligt innebär att gå upp 06.00. På lunchen jobbade jag med Venedig och sedan hann jag bara hem, snabbduscha och byta om för att sedan cykla tillbaka till stallet och åka med Alex på tävling i Helsingborg.

När vi kom tillbaka från tävlingen sent på kvällen blev det ännu ett snabbombyte och sedan åkte vi på en fest som några hippologer hade fixat på Fredhem. Träffade ett helt gäng av mina UP-klasskompisar där och fortsatte sedan till Dammstorp. Det är ett ganska fascinerande ställe, typ en nattklubb kombinerat med dansbandsgolv, och det hela ligger mitt ute på en leråker ute på landet! Vi hade en grym kväll men det var lite lätt drygt att behöva gå upp vid 06 igen efter 3 timmars sömn och sen jobba hela dagen igen.

Så när jag säger att jag njuter av den här sovmorgonen så menar jag det verkligen, sååå skönt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s