Hästfördelningen

Nu har vi fått hästfördelningen för sista blocket och även schemat för nästa vecka!

Jag hade en ganska bestämd gissning kring vem jag skulle få som examenshäst. Det fanns en liten lista i mitt huvud, där topp 3-gissningarna var; 1. Bacchi, 2. Rooster, och 3. Davina. Alternativt någon av 4-åringarna, men där hade jag inga tankar alls kring vem det skulle bli i så fall.

Det visade sig i alla fall att jag inte var ute och cyklade. Min nya A-häst, dvs den jag ska göra dressyr- och hoppexamen på, blev mycket riktigt Bacchi!

airmail och bacchi

Bacchi med sin hagkompis Luftbrev

Eftersom jag testade honom på hästbytet och nu har känt på mig att det skulle bli han har jag redan massor av tankar kring hur jag ska jobba med honom. På måndag kör vi igång!

Zunshine har det ganska lugnt nästa vecka också, det kommer bl a bli häst-vid-hand-träning och longering.

Sen fick jag även en extrahäst i form av Bachelor. Honom har jag ingen riktig uppfattning om. Jag har aldrig varit i samma grupp som han och knappt sett honom under ryttare. Så det blir helt förutsättningslöst. Han är en väldigt trevlig häst i stallet i alla fall. Och dessutom.. gissa färgen? Tror inte jag behöver säga mer, haha.

Nu känns det verkligen att vi byter block. Det är såå tråkigt att lämna hästarna jag haft. Nu gnäller jag, men det är surt som sjutton. Och samtidigt är det ju precis det som yrket som hästutbildare kommer att handla om -att rida hästarna tills de känns bra och sen lämna ifrån sig dem. Smile and be happy…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s