Fria kvällar

Nu är det äntligen inne – det sista examensarbetet!

exuppg

Teoriuppgifterna är alltså slut, det känns lagom konstigt! Kvar att genomföra är:

  • Dressyrexamen för Bo Jenå – på tisdag!
  • Hoppexamen för Jörgen Larsson – på torsdag!
  • 3-årstest med Zunshine – nästa måndag!

Att teoriuppgifterna är slut betyder att jag kan ägna kvällarna åt precis vad som helst! Så imorgon kväll ska jag vara med och bygga bana inför hopptävlingarna ute på stora gräsbanan. På tisdag eftermiddag/kväll är jag funktionär.

Jag har säkert nämnt det förut – här på Flyinge har man förstått hur man raggar funktionärer på bästa sätt. Lösningen är alltid någon form av ätbar muta – just denna gång stavas den P-I-Z-Z-A. Vi mutas i och för sig oftast med snygga kläder och liknande också, men ska jag vara ärlig tror jag att det är just de ätbara mutorna som har störst effekt. Särskilt när det gäller oss UP:are, vi faller som furor.

Gårdagen ägnades förresten också åt lite funktionärsjobb, då jag följde med Astrid till Eketorp Eventings internationella fälttävlan. ”Jobbet” innebar att sitta på en grön äng i solskenet och titta på när fina hästar hoppade terränghinder. Och kryssa i protokollet också förstås. Inte särskilt jobbigt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s