Å hur är det på jobbet då?

Bästa sommarjobbet, som det ju visade sig bli eftersom jag kom in på Beridarprogrammet som börjar i slutet av augusti :)

Jag har verkligen kanontrevliga arbetskamrater och omväxlande arbetsuppgifter! Det händer massor hela tiden, så jag ska försöka bli lite bättre på att hålla igång bloggen..

Vi har många fina hästar i träning, i alla möjliga åldrar och utbildningsståndpunkter. (Den yngsta jag jobbar med nu är faktiskt bara två år! Men hon ska såklart inte ridas än, utan bara träna på att umgås lite mer med mig och lite mindre med kompisarna på lösdriften ;) )

Det är dock inte alla pållar som jobbar över sommaren. 3-årspojkarna, nyblivna valackerna Ronny &  Conny som jag red i vintras, har släppts på bete efter att jag befriade dem från deras skor. En utbildad och rutinerad hovslagare får förstås inte mjölksyra av att plocka några få dojor, men min lilla tappskokompetens räcker precis till att jag klarar av det med träningsvärk.. De som tror att man blir vältränad av squats kan ju testa hovslageri istället!

20140623-120447.jpg

Con Ritmo – Conny

20140623-120536.jpg

Arroyo – Ronny

Underbara Didde verkar trivas alldeles utmärkt här i Skåneland. Vi gör en del utflykter i omgivningarna och ägnar resten av tiden åt att komma ”på banan” inför skolstart i höst. Om man som Didde har haft sommarlov det senaste året, så får man jobba i juni-augusti istället ;)

Vi passade bl a på att rida ut en tur med Unni och Lillan innan förra helgens fälttävlan drog igång nere på Kungsgården.

20140627-065429.jpg

På träbron över Flyingeån – alltid glad :)

 

20140702-153617.jpg

Där ska jag bo i höst!

Jag har förresten fixat en egen sida åt Didde under Hästar-menyn –  Dee Rex

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s