Spännande sidoprojekt

Trots den hysteriska värmen rullar det på fint på jobbet! Det är faktiskt rätt underbart att det verkligen blev sommar till slut.

Något annat som är ganska underbart är att vi har några nya invånare i stallet, i form av 6 st små kattungar! De är söta så att man smälter, men än så länge har de inte riktigt smält för oss… Det kommer väl när de inser att det är vi som levererar smaskig mat!

kattungar

Jag har ett roligt sidoprojekt just nu, förutom hästarna hemma på Västergård. Några dagar i veckan åker jag bort till Stenshill Stables, alltså Fredrik Perssons anläggning. Där rider jag ett 4-årigt sto som ska utbildas till hopphäst!

Jag befinner mig verkligen mitt i hästsportens centrum, inte ”bara” ridsportens. Fredrik är förutom internationell fyrspannskusk på väg mot sitt 10:e VM (guld i lag 2000!), även A-tränare i körning och körlärare på Flyinge. Det finns verkligen gott om duktiga hästmänniskor här nere i Skåneland!

Cool Maya som jag utbildar nu är alltså 4 år, e. Colmar-Waldes och verkligen supertrevlig. Hon är syster med Fredriks uppfödning Holly Pop, som vi hade på Unghästprogrammet.

Jag red Maya senast i fredags och då hoppade hon väldigt bra, hon ger en riktigt trevlig känsla på hinder. Filmen nedan finns på Youtube och verkar vara från i december.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s