Stark Ryttare

Jag blev så glad häromdagen när jag var inne på Facebook och upptäckte en ny sida!

Det är bästa kiropraktorn Malin Collin Lindholm som startat en blogg som jag tror att jag och många fler kommer ha jättemycket nytta av :) Bloggen heter Stark Ryttare och är ”tänkt att fungera som en övningsbank där du som ryttare ska kunna hitta övningar som passar dig för att öka din rörlighet, balans, koordination och styrka.”

Hur bra är inte det?! Facebook-sidan hittar man här!

Chichi stretchar

Chichi vet hur man stretchar!

Malin har behandlat både mig och mina hästar sedan ca 8 år tillbaka så det är väl sannolikt att jag stöter på någon övning som jag borde vara proffs på vid det här laget men förmodligen glömt att göra… ;) Nyttigt som sagt!

Här kommer man direkt till hemsidan Stark Ryttare!

Faktum är att jag var hos Malin i tisdags och fick hjälp bla med min fot. Jag fick ett helt gäng övningar för foten också som jag ska göra varje dag. Kommer nog bli jättebra :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s