Vi är igång!

Beridarprogrammet igång! Jag har fått 4 hästar att jobba med och jag tänkte nu presentera dem lite!

Första hästen är….

Laurie’s Gift f 2005 e Laurie’s Crusador**- Wolkenstein II. Japp, hälften fullblod, passar bra efter senaste tiden med Kickis pållar. Han är valack och lika hög som Nalle (167), bredare bläs och ett extra vitt framben, annars lite lika. Eller?

20140825-081914.jpg

Lånat foto från Flyinges hemsida

Och så en till fux! Berganza är ett sto f 04 e. Bugatti Hilltop-Don Schufro. Hon har haft tre föl, är bl a mamma till Flyinge Beijing (som Molly gjorde sin dressyrexamen på). I våras debuterade hon på dressyrbanan. En superenergisk häst som det ska bli väldigt spännande att jobba med!

Min hopphäst Capello är skimmel, f.04 e. Calido-Athletico. Han är 167 cm och en rutinerad hopphäst som känns som en riktigt bra läromästare att fortsätta utveckla min hoppning med.

20140825-124049.jpg

Lånat foto från Flyinges hemsida

Yngst men störst är Baresco, f 09 e. Broere Obelisk-Master. Han är en mörkbrun valack, uppfödd av Bollerup. Han är ny här på Flyinge sedan en vecka och tycker fortfarande att det finns väldigt mycket intressant omkring honom. Nerverna sitter lite på utsidan men hjärtat sitter på helt rätt ställe! Han är en supermysig och ambitiös kille med riktigt fina gångarter och mycket kvalité!

20140826-192836.jpg

Lilleman Baresco efter vårt andra pass ihop!

Det är inte många minuter jag har tillbringat i mitt rum, men utsikten från mitt sovrumsfönster är svårslagen :)

20140826-154558.jpg

Nu har jag dessutom ägnat kvällen åt att packa upp hela mitt flyttlass som täckte hela golvet. Bara hästarnas planering för denna vecka kvar att fixa och sedan är det sängen nästa!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s