Inspark #1 och så lite VM

Nu får jag äntligen som jag vill – ligga i soffan och titta på VM!

Det är ju i och för sig fälttävlan och inte dressyr nu, men det får duga ;) Jag var väldigt imponerad av Michael Jungs terrängritt. Det såg betydligt lättare ut för honom än för de andra jag sett, och vilken häst han har :)

Terrängen verkar riktigt rejält utmanande.. Det är klart att det ska vara svårt när det är VM, men jag tycker att det hade varit roligare om inte så många hästar sett helt slutkörda ut när de kommer i mål. Läskigast hittills idag var nog Mark Todds avfallning, det verkade ju inte vara någon fara för hans del men det såg verkligen ut som att hästen skulle gå ner i split med bakbenen!

Det ska i alla fall bli kul att se de svenska ekipagen! Rätt härligt att vara ledig idag och få ta det lugnt. Hinna reda upp min tillvaro här hemma lite till, fixa matlådor, sätta upp tavlor på mina fina djur och så vidare. I eftermiddag ska jag och Emma-Maria rida ut en sväng på Baresco och Djingis. Berganza, Larry och Capello vilar men ska få varsin ordentlig rykt.

Det enda som fattas här i soffan är min lilla mysvovve.. Tur att min kära mor skickar bilder på henne!

20140830-120100.jpg
Igår kväll hade vi den första i vår rad av insparkar/kick-offer. Det var BP2 som välkomnade oss med lite lekar som infattade allt från ögonbindlar till slalomkörning med hindervagnar. Vi skötte oss ganska bra och belönades med tacos och kladdkaka! Vi kommer även att ha en gemensam kick-off med alla Flyinges utbildningar och sedan en med bara Beridarprogrammet. Sen lär vi känna oss riktigt ordentligt insparkade :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s