Slut på en suverän sommar

 

image-1

Sommaren blev visserligen längre med en varm vecka i Holland på VM i fyrspann och därefter en sväng till ännu soligare Spanien, men med ca två veckor kvar till Breeders infinner sig trots allt höstkänslan. Jag har återvänt till Skåne, närmare bestämt Västra Hoby och hjälper familjen André lite, så Pernilla kan fokusera mer på att förbereda för start i finalerna på Flyinge.

Mina vänner skrattade rått åt min hemfärd från Spanien häromdagen. Det blev lite stressigt även med mina välkända, tidsoptimistiska mått mätt. Vi passade nämligen på att göra två saluhästfilmer på morgonen utöver att jag provade att rida ytterligare två hästar. Även om vi började strax före soluppgången visade det sig vara aning snålt med tid för en avgång med SAS från Alicante 13:20 .

image-2

Vackert skimmelsto i soluppgången

Jag kastade mig in i duschen och slängde ner mina svettiga ridkläder i väskan innan vi körde (lite snabbare än lagligt) till flygplatsen. Där hade personalen redan lämnat incheckingsdisken, men med adrenalinrush deluxe och ett pass nästan kvarglömt i gaten kom jag ombord och hem till Stockholm.

Mina dagar i Stockholm har förgyllts av många härliga fikastunder med familj och vänner och framför allt av den här underbara varelsen. Hur kan man vara så otroligt söt och fluffig och så 100% kärlek?

image-3

Wake up happy, ganska lätt i det här sällskapet

Självklart kan jag inte vara helt hästlös i tre dygn, så på onsdagskvällen tränade jag dressyr med Karolina. Hon har just debuterat sin Quentin i 1.20. Det är så kul att jobba med hoppryttare som vill träna allsidigt och ta hjälp med dressyrarbetet. På fredagen ville även Anna och Didde träna. Vi jobbade lite extra hårt med övergångar, halvhalter och hörnpasseringar, vilket sedan resulterade i att Didde hittade en helt ny växel i sina travökningar!

Det är bara sex mil till Gnesta från Stockholm så jag tog även chansen att hälsa på Team Dengg. Superkul att träffa Johan, Christine, Viktoria, Mambo, Guus, Billy, Sigge, Sam mfl och att få ta en titt på fantastiskt vackra Borgs Gård.

 

image-4

GRATTIS till 2016 års nyblivna Svenska Mästare i Fyrspann

För den som tycker att jag far runt en massa kan jag meddela att jag dock INTE, som planerat, åkte till England över torsdag-fredag. Den mycket trevliga anläggningschefen och jag enades till slut om på distans att det troligen skulle bli för få hästar för mig att jobba med.

Men för att inte tappa min globetrotterkänsla totalt tar jag och min kära Toyota en tur över Broen på söndag och träffar ännu en möjlig arbetsgivare…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s