Midsommardagen

Jag sov bort hela förmiddagen idag, vilket var lika bra eftersom det ändå regnade ute. Att jag vet att det regnade trots att jag sov kan ju verka lite konstigt, men här ser ni beviset:

        

På eftermiddagen åkte jag till stallet. Jag började med att borsta av Nalle så gott det gick.. som tur är har han en superbra päls som är lätt att få ren och inte heller behöver klippas! Vi började vårt träningspass med att galoppera en kort sväng i skogen, mest för att Nalle skulle få lite variation mot ridhuset. Sedan gick vi in i ridhuset för att jobba, främst i galopp och skritt. Jag red övergångar och övertydliga halvhalter för att få Nalles odelade uppmärksamhet. Det gav bra effekt, vilket gjorde att han inte behövde jobba så länge utan kunde gå ut i sin hage och äta istället.

Don Cameron var minst lika smutsig som Nalle! Han har tyvärr inte samma sammetspäls eftersom han är klippt och fick därför gå dagens träningspass med ett lagom snyggt grått lager damm över pälsen. Jag red i ridhuset och gjorde lite markarbete med bomserier. Jag red först över travbommar på volt, för att Lillebror skulle få jobba ordentligt med sin rygg. Sedan gjorde vi samma sak i galopp. Lillebror blev lite stark men verkade helt klart tycka att det var kul! 

Nu på kvällen var jag med mamma och pappa på Oliver Twist, en pub på söder. Vi åt middag tillsammans med min faster, farbror och kusin. Hur gott som helst, jag tog en BBQ-hamburgare med pommes och lökringar. Nu ska jag försöka läsa lite körkortsteori innan jag somnar.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s