Back to work..??

Semester är ju förstås jätteskönt, men ibland kan man sakna vardagen. Så känner jag lite för sommarlovet, och det tror jag faktiskt att även Lillebror gör. Han har gått på bete sen i lördags, och även om han inte vilat helt så har han inte gått dressyr på en vecka. Idag red jag honom i ridhuset, och han var väldigt positiv till arbetet. När jag kollar alla beteshästarna följer han mig som en hund och vill gärna bli inhämtad från hagen och få kraftfoder, till skillnad från vissa ponnyer som gömmer sig så deras matte får ringa och fråga om man sett dem :) Skönt att inte Lillebror tror att han gått på semester för all framtid, ta i trä!

Jag testade ett nytt bett på honom: http://www.myone.se/product/226-royal-steel-muffbett-3d-dropp-14-mm-guld.aspx

Bettet låg bra i munnen på honom och han verkade trivas med det. Eftersom det har fasta ringar och är ganska massivt låg det väldigt stilla i munnen. Jag rider i princip alltid på tredelade bett när jag har träns, med undantag för att jag varierar med odelat bett ibland.

Jag hade insläppet och eftermiddagsfodringen av ”hemma-hästarna” idag. När det var fixat åkte jag hem, och sedan övningskörde jag in till stan. Jag och familjen åt middag på Cliff Barnes. Jag lyckades fickparkera bilen för första gången, stolt! Nu ska jag se på Morden i Midsomer, feels like summer!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s