Trodde aldrig att jag skulle säga det här…!

Jag och Nalle debuterade Nationell St:Georges idag. Vi var i Mariefred, och Nalle gick fantastiskt bra på framridningen. Kanonbra ridkänsla på en glad och lydig häst! Väl inne på banan hände det ofattbara – Nalle somnade totalt! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag önskar att han hade haft mer power och tryck i sig!

Jag tyckte att det var ganska varmt och svettigt redan på framridningen, men det var ingenting i jämförelse med ridhuset. Nalle brukar i vanliga fall inte påverkas av sådant, men jag tror att han har sovit dåligt i natt. Det var första natten i utebox eftersom stallet skuras, och utanför boxarna stod fläkten som torkar allt hö på och lät som ett jetplan. Efter vår ritt när vi stod och väntade på poängen passade Nalle på att ta en powernap, blundandes med hängande huvud. Hur söt som helst var han.

Hur som helst är jag nöjd med vår insats. Nalle gjorde sitt bästa, och jag följde min egen plan hela vägen. Det tycker jag trots allt är det viktigaste. Då är det bara att försöka rida med mer uttryck och energi imorgon!

Väl hemma på Nibble fick Nalle spendera kvällen i sin hage och äta sin insläppsmat ute i kvällssolen. Jag masserade hans rygg ordentligt och han fick Back-on-track-lindor över natten, så att han ska vara fit for fight till imorgon.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s