Svårklassdebut i Nationell Intermédiaire I

60,00% från GP-domaren Maud Nordlund och lite mindre från de andra två gav ett snitt på 59,123%!

Jag är otroligt nöjd med debuten! Jag hade en riktigt bra ridkänsla, Nalle kändes mycket piggare och var väldigt rolig att rida! Jag värmde bara upp honom en kort stund för att spara energi, men jag tror faktiskt inte att det hade behövts – han var en helt annan häst idag!

Vi gjorde ett stadigt travprogram med många 7:or, och skritten var jag också nöjd med. Galoppsaxen gick ganska bra, även om Nalle svarade lite sent i något byte. Det som drog ner poängen ordentligt var piruetterna. Den första piruetten, till vänster, började bra. Jag ställde nog lite väl höga krav på centreringen, och möttes av protester. Höger piruetten blev ocentrerad, men med bättre ryggaktivitet.

Seriebytena gick otroligt bra! Nalle gjorde 5 byten i vart tredje rakt och fint med bra gest. Jag la dem kanske en aning tidigt, men vi fick bra poäng och kommentarer på dom. På 7 byten i vartannat språng fick vi 7:or av alla domare!

 

Imorse när vi kom till stallet möttes vi av en glad överraskning – vår stallkompis som äger hästen som skadade sig i hagen var hemma från Falsterbo igen! Hon hade med sig en hel hög tack-för-hjälpen-presenter, hur gulligt som helst av henne! Min favorit var en fluffig plastrong med pärlor på, från ShowQuest UK. Supersnygg! Tack!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s