Grymt snygga!

Jag var ute på Resarö och höll träningar idag. Mia, vår sadelmakare, hade grymt snygga, egengjorda sporremmar på sina ridstövlar! Stövlarna var bordeauxfärgade, och sporremmarna i samma nyans. Nu vill jag förstås ha likadana, fast konjaksfärgade! Imorgon ska jag åka med mina stövlar till hennes sadelmakeri så att hon kan välja ut läder i samma nyans. Det lär bli supersnyggt! Kolla hennes hemsida för att se andra snygga läderprodukter hon tillverkat.

En annan snygg sak anlände med posten idag -en svart frackgarderob med guldbrodyr. Min kavajgarderob börjar bli sliten, och jag vill inte klämma in fracken i en för kort garderob. Jag har längtat efter att den ska dyka upp, så nu är jag glad!

Igår konverterade jag till hoppryttare under någon timme. Jag är ju inbiten dressyrkärring, men jag är även regerande klubbmästare i hoppning, haha :) Lillebror fick gå cavaletti, vilket gick jättebra. Vi avslutade med att bygga upp ett stigsprång på 75 cm. Ingen hög höjd med andra ord, men Lillebror visade riktig hopptalang, han var långt över hindren.

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Grymt snygga!

  1. haha… dressyrkärring!? :D… dagens bästa Loi …du kan ju inte vara kärring… inte riktigt än iaf ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s