Halvtid på sommarbetet

image

image

Idag hade jag morgonfodring och utsläpp av hästarna som inte går på sommarbete, bland annat Nalle. Det innebar en tidig morgon i stallet för mig. Även Anna var tidig i stallet, och kom ut till sommarhagen före mig. Hon träffade en sovande Lillebror i gräset. Han är väldigt avslappnad med var han lägger sig, som ni kan se på bilden :) När jag kom ut till hagen för att kolla beteshästarna passade jag på att ”fånga” Larson. Eftersom det är halvtid på betet nu kändes det lagom att kolla att han inte blivit vildhäst för gott. Han var duktig, och jättesöt i Lillebrors grimma, som var något för stor för Larson… Bjuder på en bild på honom också!

5 kommentarer

Under Allmänt

5 svar till “Halvtid på sommarbetet

  1. C

    Vad kul att man hittade hit!

    Visste inte att du hade blogg! Jag heter Caroline och du kokmmer säkert inte ihåg mig. Jag tränar ör isabelle och det är vi som har hennes förra ponny. Vi träffade ävens förra sommaren när du var hos isabelle med forsen!

  2. Störtskön ”visa-magen-bild på Lillebror. Hoppas att Ni har det bra. Hälsa mamsen.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s