Shopping!

En hel del utrustning har införskaffats idag :)

Åkte först till MyOne och provade ridbyxor. Jag köpte ett par grymt snygga moccafärgade från Pikeur. Jag hittade även en jättesnygg tävlingsskjorta i funktionsmaterial, även den från Pikeur. Ljusblå och vit, så snygg att jag tog två likadana :)

Sedan fortsatte vi till stallet, där jag red dressyr barbacka på Nalle. Gjorde några byten i varje och han svarade väldigt bra, särskilt med tanke på att jag satt barbacka utan stövlar eller sporrar. Han fick skritta av sig själv lös i ridhuset eftersom han blev så svettig att jag inte ville sitta på honom längre, haha.

Efter stallet åkte vi till Mias sadelmakeri och hämtade sporremmarna. De var supersnygga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s