Sista natten med gänget

Just nu sitter jag i bilen på väg till Segersta. Idag är det Lillebror som får åka med och träna för Mads. Det blir en liten kick-start efter hans sommarlov. Han har i natt sovit sista natten på betet. Även om han varit igång och bara vilat några dagar i taget har han inte varit iväg och tränat på ganska länge. Att ta in honom från betet innebar att jag idag fick skura gummimattorna och bära in dom i boxen igen. Mattorna väger 70 kg styck, och jag blev rätt slut i ryggen trots att jag och mamma hjälptes åt att släpa dom. Nu är boxen i alla fall färdig för inflytt, komplett med torv och mintkryddad saltsten. Nalle får en saltsten med honungssmak, så passande!

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Sista natten med gänget

  1. Stina

    Ni är duktiga, du och din mams!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s