Segersta idag också

Igår var jag som sagt iväg och tränade för Mads med Lillebror. Träningen gick kanon, jag fick många bra övningar att rida och Lillebror kom loss ordentligt i kroppen. Idag åkte vi till Segersta igen. Det ger verkligen bra resultat att träna två dagar i streck. Lillebror var mjuk och balanserad redan från början idag, tack vare gårdagens pass. Vi fokuserade på galoppen idag, och red dessutom lite cavaletti för att han skulle få jobba igenom ryggen extra.

Jag passade på att boka fyra kurser för Mads under hösten. Det blir bra extra tillskott till den vanliga träningen! När jag var på Segersta tittade jag dessutom på Dressyrringens nya kollektion, som Maria hängt upp på ridhusväggen. Jättesnygga grejer, nu blev jag shoppingsugen!

Nu under kvällen har jag suttit i möte med de andra ponnydressyr-lagledarna i klubben. Vi har planerat inför allsvenskorna i höst och under nästa år. Jag tror att vi kommer att få ihop riktigt bra gäng ponnyryttare till de olika divisionerna!

Imorgon har jag morgonfodringen av hästarna som inte går på bete – en grupp som Lillebror nu räknas till. Han verkar tycka att det är helt okej att bo inne igen. Efter träningen igår gav jag honom en rejäl tvätt med diverse efterföljande spabehandlingar, vilket var välbehövligt efter ett par veckor som uteliggare :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s