Just nu..

Just nu sitter jag på bussen på väg till stallet. På schemat står dressyr med Nalle. Lillebror vilar idag, välförtjänt efter vårt pass igår. Vi jobbade en rejäl stund i ridhuset och repeterade samma övningar som vi gjorde med Mads. Ridkänslan var riktigt bra, ett kanonpass helt enkelt! Nalle gick ett litet konditionspass igår, vilket resulterade i en sjöblöt häst. Inte konstigt med tanke på vädret, men han har bra kondition och varvade ner ganska snabbt, även om han såg ut som en dränkt katt.
Jag tror att jag har en ganska bra bild på honom, återkommer med den :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s