Bilden!

Här kommer den utlovade bilden på en väldigt svettig och trött Nalle! Han såg (om möjligt) ännu blötare ut i verkligheten. Bjuder även på en ”jämförelsebild” på hur en torr Nalle ser ut :)

 

 

 

 

 

 

 

Ridningen idag gav inte alls en lika svettig häst. Nalle gjorde ett riktigt bra pass, han var extremt reglerbar, något som jag inte är överdrivet bortskämd med när det gäller honom! Vi gjorde bland annat en övning som brukar kallas Gungan. Den går ut på att man växlar mellan ryggning och skritt utan att göra halt emellan. Den kräver med andra ord en bra kommunikation och snabba reaktioner från hästen. Jag tycker att det är en bra övning för att öka Nalles koncentration på mig. Jag och Nalle gjorde den dock inte bara i skritt, utan även i galopp. Det har vi aldrig provat förut, men det gick väldigt bra! Vi red skolor i både trav och galopp, bland annat öppna på medellinjen. Öppna på medellinjen är en övning jag verkligen gillar, eftersom jag får chansen att kolla att Nalle verkligen lyssnar på min ytterskänkel och inte bara stöder sig mot väggen.

När jag var i stallet idag hade jag även dressyrträning för Anna och Danne. Det gick bra trots att Danne var lite trött, precis som alla andra i det här kvava vädret! Som flera av er säkert redan hört saknar jag vintern en aning. Jag har hittills inte fått medhåll från en enda person, undrar varför… Men när vintern väl är här kommer jag garanterat gnälla lika mycket som alla andra, så ni behöver inte oroa er för min mentala status :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Bilden!

  1. Jag saknar faktiskt vintern, speciellt nu när man vill använda Segerstas snygga jacka ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s