Tandlossning

Jag har haft en grymt lugn och skön dag idag. Förmiddagen spenderades framför TV:n, sedan åkte jag med familjen och åt lunch på Bella Notte. Vi körde vidare till Skavlöten där Chichi fick leka och hämta pinnar i vattnet. Väl hemma igen blev det lite mer TV. Jag har i alla fall gjort lite nytta idag och skruvat ner delar av vårt kök som ska göras om.

I helgen var två av ”mina” duktiga dressyrtjejer, Linn och Linda,  iväg på meeting. Jag var hemma hos Linn på eftermiddagen idag och tittade på film på hennes ritter och läste protokollen. Hon vann en LB:1 och debuterade LA med sin nya ponny, jätteduktigt!

Min lugna dag avslutades med en kvällstur i skogen på Nalle. Jag red barbacka med repgrimma och vi tog en mysig runda med mycket skritt och lite galopp. Repgrimma är nog Nalles favoritbetsling efersom han kan äta picknick under ridturen :)

I beteshagen hämtade jag in Larson i fållan för att kunna titta ordentligt på hans underkäke. Han har lite komplikationer med tandbytet. Imorgon kommer veterinären ut och tittar på det. Hon passar troligen på att ta vargtänderna på samma gång. Dessutom ska hon kolla i munnen på Lillebror när hon ändå är ute. Nalle kollades för inte så länge sen, så han slipper ;)

Jag kvällsfodrade hästarna och nu har jag precis kvällsfodrat mig själv!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s