Nya skor och ponnyridning

Idag har Lillebror varit på Ultuna och fått nya skor hos Henrik, som brukar sko Nalle. Jag tycker att det är riktigt kul att titta på när Henrik skor, eftersom han inte bara gör det bra, utan dessutom riktigt snyggt! Lillebror lämnade Ultuna med varmskodda, välpolerade hovar. När han var där fick han dessutom passa på att träffa sin uppfödare Ylva! Väl hemma i stallet blev det ett dressyrpass, som gick kanonbra!

När stallet var klart för dagen åkte jag till Vallatorp och red Dixie, en D-ponny som tävlas av Linda, en av mina elever. Linda är på semester så jag hjälpte ägarna Tina och Linnea att trimma lite dressyr på Dixie.

Nu på kvällen var jag lite duktig och högtryckstvättade transporten både in- och utvändigt. Det behövdes helt klart inuti, så det kändes som en bra idé att göra det före torsdag. Då åker jag och Lillebror nämligen på meeting i Nora! Det blir fjärde gången jag är där, på Tre Små Gummors Cup. Jag ser verkligen fram emot det!

 

Ren och snygg transport!

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Nya skor och ponnyridning

  1. Tina

    Yes, tack för hjälpen med Dixie! Det såg så lätt ut… ;-p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s