Skalbaggar och läskiga varelser i skogen

Jag sitter på bussen hem från stallet och längtar efter mat :) Det blev en lång eftermiddag och kväll i stallet, eftersom jag har förberett en hel del inför morgondagens tävling. Nalle gick ett väldigt lätt dressyrpass med grundläggande saker, som gas och broms. Sedan fick han stå med vattenslangar och kyla benen medan jag tvättade honom supernoga med hans fuxschampo. Utrustningen genomgick också en grundlig rengöring.
Lillebror var på ridtur i skogen, och upplevde något av det läskigaste han varit med om. Det dök nämligen upp två skräckinjagande familjer med barnvagn, stora campingryggsäckar, färgglada kläder och fiskespön! Stackars pållen darrade i takt med att hans puls steg och ögonen spärrades upp. Det blev till att hoppa av och leda förbi honom, man vill ju inte ha en 700-kilos klump hoppande bredvid en barnvagn. Jag red förbi samma plats som vi mött dom på några gånger till, och Lillebror spanade allt vad han hade in i skogen för att vara saker på att de inte skulle dyka upp igen.
Med Larson gick jag en kort promenad och tränade på att han skulle stanna och backa när jag bad honom.
Precis när jag skulle gå till bussen och åka hem upptäckte jag att Shejken, hästen i boxen mittemot Nalle, hade rullat fast. Han låg på rygg mot väggen med benen rakt upp och halsen i en konstig vinkel. Jag och hans ägare hjälptes åt dra loss honom. Som tur är förstod han att vi hjälpte honom och höll sig lugn. Dessutom är det tur att han är ett fullblod, och därmed inte galet tung eller klumpig. Han såg verkligen ut som en skalbagge när han låg på rygg, stackars liten.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s