Intermediaire I på Veda

Det var en lite speciell känsla att komma in på framridningen i VRKs ridhus idag. Det är ju faktiskt min gamla ridskola, där jag ridit många ponnylektioner. Idag var första gången jag var tillbaka med egen häst, även om jag var där och vann en omgång i Div III 2009 så var det med lånade Danilo.

Nalle kändes bra på framridningen, på gränsen till överladdad men ändå lyhörd. När vi kom ut på utebanan taggade han till ordentligt. Underlaget var tungt, och han blev ganska segriden. Jag kunde inte heller trycka på honom eftersom han redan var så pass på hugget. Vi gjorde ett stadigt travprogram, och även skritten gick bra. I galoppsaxen tappade jag bakdelen på honom några språng i mittenslutan. Själva övergångarna och bytena i saxen funkade kanon! Piruetterna gick över förväntan åt båda hållen och serien med 7 i vartannat gick bra. I 3:orna fick vi en rejäl miss – Nalle tog första byteshjälpen, och sedan totalignorerade han den andra. Jag lyckades få in 4 st 3:or innan diagonalen tog helt slut, vi var väl någonstans i hörnet…
Precis som förra gången vi startade ettan fick vi 60% av en domare. Lägre från de andra två gav ett snitt på 59,035%, vilket jag är ganska nöjd med!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s