Mads-kurs på Segersta

Igår var vår duktiga kiropraktor, Malin Collin, ute och kände igenom Lillebror. Malin har behandlat både mig, mina föräldrar och mina hästar sedan flera år tillbaka. Jag tyckte att Lillebror verkade lite stel i förrgår, så vi tog kontakt med Malin. Han behövde lossas lite här och där, inte så konstigt efter hans hårda jobb förra helgen. Han kändes mycket smidigare och bättre när jag joggade honom idag!

Imorgon åker jag och Lillebror till Segersta för en kurs med Mads. Vi ska vara där och träna onsdag-lördag, jättekul! Jag håller er uppdaterade, under förutsättning att mitt internet vill vara med och leka ute i vildmarken :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Mads-kurs på Segersta

  1. Johanna

    Malin är grym! Hojta till nästa gång ni tar ut henne, om jag inte hinner före. Lycka till hos Mads!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s