Godmorgon!

Lillebror och jag är installerade på Segersta. Jag delar ett rum i herrgården med Cornelia, som är här med sin ponny Valdo – som är Lillebrors tillfälliga boxgranne.
Vi red ett pass för Mads igår eftermiddag. Lillebror var inte alls med på noterna utan kändes väldigt motstridig och tungriden. Tur att vi är kvar här till lördag så att jag kan få hjälp med det! Jag hoppas på att han bara hade en dålig dag och att han är bättre idag.
Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och gå och se att Lillebror mår bra. Lite frukost för mig och en morgonpromenad för honom blir det också.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s