Förbättring!

Träningen idag gick otroligt mycket bättre! Lillebror var mer sig själv igen och jag red betydligt bättre än igår. Jag fick rida en stor del av passet utan stigbyglar, jättenyttigt men jobbigt i början. Det är inte helt lätt att sitta stadigt i Lillebrors gigantiska galopp! Fick dessutom rida lätt utan stigbyglar och låta hästen putta upp mig ur sadeln istället för att rida lätt så aktivt som jag annars gör. Det blev ordning på det med, och när jag tog stigbyglarna igen insåg jag att det faktiskt var bekvämare att sitta utan dom – åtminstone i skritt och trav. Jag är jätteglad att det kändes bättre idag, och taggad inför imorgon! Skulle egentligen vilja skriva mycket mer om träningen, men eftersom jag skriver på mobilen får jag lite kramp i fingrarna :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s