Lärorika dagar på Segersta

Nu är jag hemma igen efter 4 lärorika dagar på Segersta! Träningen har varit jättebra, som vanligt! Lillebror har gått bättre för varje dag, vilket förstås gör det extra roligt. Väldigt trevligt sällskap har jag dessutom haft!

Det är ändå skönt att vara hemma igen, särskilt eftersom det innebar ett träningspass på min fina Nalle. Han gjorde ett bra jobb idag, mycket galopparbete så han blev rätt svettig. Jag håller på och gör om min Junior-kür till en Young Rider-kür, och idag testade vi lite vägar som jag tänkte ändra på i programmet. Jag försöker pussla in två serier, två halvpiruetter och en sax. Det kräver lite eftertanke men jag tror att det kommer att bli super!

Jag är grymt trött nu, så imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon. Väckarklockan kan flytta till Jupiter eller någon annan avlägsen planet!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s