En stor dag för svensk dressyr!

Precis som planerat blev det en lång, härlig sovmorgon idag. Jag pallrade mig upp ur sängen vid 11, men enbart för att förflytta mig till soffan där jag åt frukost och tittade på GPS-ritterna från EM. Grymt bra av TV4 Sport att sända så ovanligt mycket dressyr! Jag längtar efter att få se fina kür-ritter, vilket jag planerar att göra när jag ätit lite middag. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att Patrik Kittel tog EM-brons, det är verkligen betydelsefullt för svensk dressyr!

Eftermiddagen spenderades hemma hos min kusin, som fyllde 18 igår. Morotskaka och kladdkaka satt inte alls fel. Jag övningskörde både dit och hem, vilket var väldigt bra eftersom han bor i Sollentuna, där jag ska göra min uppkörning. Vi snurrade runt där på alla möjliga vägar, kors och tvärs.

Jag kom nyss hem från stallet efter en väldigt effektiv kväll. Jag började med att skritta en ordenlig vända i skogen på Nalle. Sedan klippte jag Dilba, vilket inte var en dag för sent av pälshögen på golvet att döma :) Lillebror fick gå ett dressyrpass i ridhuset. Vi repeterade delar av det vi jobbat med på kursen. Lite träningsvärk verkade det som att Lillebror hade, inte så konstigt. Jag la inga tunga krav på honom, utan han fick gå ett väldigt lätt joggingpass.

Den här dagen har gett mig en hel del inspiration till blogginlägg. Ni kan se fram emot ett inlägg om min träningsdagbok, och ett annat om bra tips för hästklippning!

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “En stor dag för svensk dressyr!

  1. Johanna

    Jag vill se mer bilder! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s