Modiga hopphästen!

Lillebror har hoppat idag – bland annat en vattenmatta! Han är faktiskt riktigt duktig, och tycker att det är jättekul att få skutta runt. Jag har bestämt mig för att han ska få vara med i KM i hoppning – jag måste ju försvara min titel, haha! Någon vinst blir det knappast med honom, men det ska bli kul ändå!

För Nalle blev det ett besök på Ultuna idag :( Han kom in från hagen igår med ett sår på armbågen, svullet som en tennisboll. Jag lät det få natten på sig att bli bättre, men imorse åkte jag ut tidigt till stallet för att kolla och bestämde mig då för att ta kontakt med Ultuna eftersom svullnaden var så pass kraftig. Vi åkte upp med honom och fick det ordentligt undersökt. Det var inte några djupa sårfickor i det, som tur var, så svullnaden beror förmodligen på att han smällt i armbågen i något. Skönt att ha ordentlig koll på det!

Larson fick en extreme horse makeover idag… hans långa, vackra unghingst-PRE-man ligger numera i soptunnan på Nibble. Jag klippte av ca 2 dm(!). Just nu ser den inte klok ut, men den kommer att bli jättefin när jag har ryckt den.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s