6:a individuellt på dagens Div I-omgång!

image

Nu är vi på väg hem från Sorunda. Det har inte gått särskilt bra för laget, men Nalle och jag tog en individuell 6:e plats! Jag är jättenöjd med ritten och placeringen, men jag var definitivt inte den enda som upplevde att poängen var väldigt låga överlag. Nalle gjorde ett kanonjobb och gjorde exakt det jag bad om när jag bad om det! Underlaget var tyvärr riktigt djupt på utebanan där tävlingen hölls, men Nalle tuffade på snällt ändå. 64,419% fick vi för vår ritt. Nu blir det en lugn vecka, och på söndag rider vi YR-küren på Djursholms elittävlingar!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s