Träning inför YR-kür på Djursholm

Tävlingsbanan på Djursholm var öppen för träning mellan 10.30-14.30 idag. Eftersom vi har så nära dit tog vi förstås chansen att träna lite innanför staketen, så vi åkte dit efter lunch. Det är alltid bra att låta hästarna titta på ridhuset i förväg om man har möjlighet tycker jag. Nalle brukar inte vara tittig alls, men en liten aning spänning släpper nog ändå. Härligt nog var det väldigt få ekipage i taget på banan, jag tror vi var 4 st som mest och jag var helt själv en stund också. Jag joggade mest runt Nalle i lugnt tempo, med undantag för några skolor. Han kändes bra, lagom pigg och ganska mjuk. Jag hade velat att han skulle ha lite mer respekt för innerskänkeln, men det kan jag jobba med imorgon!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s