Banhoppning

Idag har Lillebror hoppat bana för första gången! Han var duktig och hoppade en bana på 70 cm. Han kommer på konstiga avstånd och hoppar av supertidigt för det mesta, men han har inte stannat en enda gång! Duktig pålle!

Vi var 7 st som hoppade ikväll, vilket innebar att Lillebror hade en hel del kompisar att prata med. Han försöker charma vem som än står bredvid när han väntar på sin tur att hoppa. Dessutom hjälpte han till att skritta fram Danne medan Anna byggde bana.. Danne gick lös i ridhuset och följde Lillebror som en svans trots alla andra hästar därinne… Han är verkligen löjligt snäll och påminner mest om en stor svart labrador! När det kom in ston i ridhuset tog jag Dannes tyglar och hade honom som handhäst, men jag tror faktiskt inte att det hade behövts, han trivdes så bra i svansen på Lillebror!

Bjuder på en kass mobilbild av dom :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s