Nalle stal showen!

Klubbmästare i dressyr i Waxholms Fältrittklubb är Don Cameron!

Vi vann med 72,58% i LA:3. Tvåa i klassen placerade sig Nalle med 67,21% i MsvB:2.

(LB:1, LA:3 och MsvB:2 reds och procenten avgjorde oavsett klass.)

Nalle fick gå på prisutdelning för både sin och Lillebrors räkning eftersom Lillebror stod i stallet och laddade upp för hoppningen. Den uppgiften tog han sig glatt an som den erfarna, rutinerade och säkra….(?!) pristagare han är… :)

 

 

 

 

 

Lillebror gjorde ett kanonjobb på hoppbanan! Hans livs första hopptävling och han bara gick in och hoppade som en klocka :) Vi rev näst sista hindret i grundomgången, vilket enbart var mitt fel. Det var en väldigt lång anridning, jag var orolig över maxtiden och la på lite extra fart, vi kom in mot hindret så att jag räknade med att han skulle hoppa av tidigt som han oftast gör. Jag lättade på handen för tidigt och när Lillebror bestämde sig för att ta ett extra språng innan han hoppade av tappade han balansen lite på grund av mitt bristande stöd. Jättesynd eftersom han kändes väldigt bra i övrigt!

Jag är hur som helst väldigt nöjd med dagen även om den minst sagt varit lång och krävande! Eftersom jag förutom att tävla tre klasser dessutom var tävlingsledare hade jag en hel del att göra både innan, under och efter tävlingen. Det tar ju ganska mycket tid att organisera en tävling som ska ridas i två grenar. Men det gick betydligt snabbare än i våras när jag gjorde samma sak. Övning ger färdighet :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s