Full fart hela helgen!

I lördags packade jag in Chichi i bilen och åkte sedan runt på olika ställen och höll dressyrlektioner.

 

 

 

 

 

 

 

Började på Valltorp med Linnea och Dixie. Där satt Chichi snällt insvept i en filt i hörnet på ridbanan. Så iväg till Nibble där Charlotte och Sessan väntade. Här på hemmaplan fick Chichi följa med runt i ridhuset medan jag jobbade med ekipaget. Nästa stopp var Överby på Resarö. Här fick hon faktiskt stanna i sin kära bur i bilen. Tove och Hagens Cait skulle tävla dagen efter. Cait var inte på bästa humör, men jag sa till Tove att om det går dåligt dagen före, så brukar det gå riktigt bra på tävlingen… Det gjorde det! De vann klassen med 69,65%! Jätteduktigt gjort :)

På söndagen började jag tidigt och hjälpte Linda med en eventuellt ny ponny. Sedan fick Lillebror en liten barbackatur bl a för att jag ville att han skulle vara borta från boxen vid utsläppet – han blir så orolig när stallkompisarna går ut och han inte får följa med. Han blir även betydligt lugnare att bada och knoppa om han fått röra på sig lite. Mockade några boxar, packade ihop för tävling och åkte iväg. Mer om det i ett eget inlägg..

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s