Seger i söndagens tävling!

Min lilla prins sköte sig helt fantastiskt! Han var kanon att åka med, gick som en ½ miljon på framridningen och lade till resten av miljonen inne på banan. Vi vann LA:4 på 73.66%, med drygt 8% marginal till nästa ekipage, så vi fick verkligen betalt för prestationen också. Jag är såå nöjd, inte bara med ridkänslan, rosett, pris och poäng utan allra mest med att Lillebror börjat hitta en så fin form. Jag kunde korta upp tyglarna nästan en dm och det var inte genom att dra ihop honom, utan för att det behövdes. Nu är det snart dags för MsvC!

En trött pålle med en glad matte :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s