Äntligen på ryggen på Larson igen!

Efter en lång sommarvila och sedan en massa tandproblem, som jag berättat om här tidigare, kunde jag sadla och tränsa och sitta upp på lilla 3-åringen Don Larson igen igår! Vi tog bara en pytteliten tur runt stallet, så att han fick försiktigt vänja sig vid att ha mig däruppe igen. Jag ska försöka boka upp Linn & Qualle och Anna & Danilo att rida tillsammans med så att han får gå i skogen så mycket som möjligt och tillsammans med kompisar. När vi kom in igen tuggade Larson konstigt och plötsligt ramlade en mjölktand ut på golvet! Tacksam för varje tand som lossnar av sig själv och inte med hjälp av Ove Wattle på Ultuna!

 

 

 

 

 

 

 

Avslutade kvällen på distriktsmöte kring Allsvenskorna 2012 där jag representerade Waxholms styrelse tillsammans med vår ordförande Mona.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s