Framsteg bakåt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillebror fortsatte att sköta sig exemplariskt. Han kändes mjuk och loss när jag började skritta fram, men han var lite loj och jag fick inte alls samma  härliga ridkänsla som förra helgen. Man får ta det onda med det goda – Supercool och lugn häst att göra i ordning=lite mindre sprutt inne på banan. Rittens stora glädjeämnen var 7:a på ryggningen- som vi slitit stenhårt med – och 7:or på båda galoppökningarna som varit våra svagheter. Jag är verkligen jätteglad över den fina ryggningen, särskilt som den rids på medellinjen och därmed är ganska svår. Framsteg för Lillebror med att gå bakåt! Vi fick totalt 64,15% idag och eftersom domaren inte låg särskilt högt på skalan slutade vi som 3:a av 35 startande och fick rida ärevarv innan vi letade oss ut i mörkret och körde den underbart korta vägen hem!

Jag hade ju planerat in dagens tävling innan en omgång av Ponnyallsvenskan flyttades till idag, så laget fick klara sig utan mig. Det gjorde de alldeles utmärkt och tog en FINALPLATS! Grattis!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s