Storätaren Lillebror..!

Idag har det varit en låång dag i skolan, med prov och mitterminssamtal mm.

Lillebror har en välförtjänt vilodag i hagen, men Larson och jag tog en barbackatur i skymningen (läs kolmörkret) tillsammans med Anna & Danilo. Vi mötte ett gäng rådjur, men som tur var såg bara jag och Anna dem. Därefter en tur bort till Resarö och veckans träning för Tove och Cait. Jag är jättestolt över dem – de vann en LB:1 på 69,65% förra helgen :)

Sedan åkte jag tillbaka till Nibble där jag hjälpte Charlotte & Scheherazade som ska tävla igen på söndag. Det är dags för dem att gå ut och prova LA:3 lokalt nu och det känns verkligen som att de är redo för det. Hoppas att allt fortsätter att funka under veckan och att domaren tycker lika bra om ekipaget som den som dömde dem i Vallentuna för några veckor sedan, då de fick med sig två rosetter hem :)

Min lilla(??) häst äter verkligen som en häst! Nu har Helena hjälpt mig att räkna om foderstaten igen, för vi tränar ju rätt hårt och han bygger verkligen muskler. Vi  landade på 15 kg hö, 3 kg havre, 0,9 kg Dynavena Mixt för en bra protein/energi-kvot och så 3 dl mineraler för att täcka fosforbehovet… Jag tycker att han gärna kan få massor av hö, så länge han faktiskt stoppar i sig det istället för att dra runt det i boxen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s