Inspirerande träning!

Idag har jag och Lillebror varit på Wallstanäs och tränat för Karin Öljemark. Jättebra och väldigt inspirerande träning! Jag fick flera bra verktyg att jobba med, så nu är jag riktigt taggad inför morgondagens träning! Då är det dags för Segersta och Mads.

På kvällen åkte jag till Resarö och höll lektion för Therese och Jémeni. De ska rida i vårt ponnylag i Div II-finalen på söndag, så vi tränade på delar i LA:1. Vi började med att jag red Jémeni en stund, dels för att känna på henne och dels för att visa Therese lite metoder för att få en jämnare bjudning och därmed också stadigare form. Sedan red Therese, och det såg riktigt, riktigt bra ut! På lördag ska både hon och Nora med Digge, som också är med i laget, rida för mig på Nibble. Då blir det programslipning med rätt mått på ridbanan!

Lillebror såg som vanligt ut som en gris när vi skulle åka idag, så han fick ett ”halvkroppsbad”. Jag ville inte blöta ner ryggen på honom, men hals, huvud, mage och ben fick en klart välbehövlig schamponering! Så här söt och blöt var han när vi tog en promenad för att han skulle torka snabbare. (Grimman och grimskaftet vann han i söndags. Jättebra att ha när han ska bada, så slipper lädergrimman bli förstörd. Fin färg var det på den också!)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s