Klant!

Ja, rubriken handlar förstås om min klantiga lilla häst… Han är söt, men ganska ofta ett steg efter när han tänker :) Idag inledde han vårt träningspass med att på vägen ner till ridhuset sätta nosen rakt på elstaketet…jag såg nästan hur det blixtrade om mulen på honom! Själva dressyren däremot klarade han av galant. Vi red ett långt pass, först i en väldigt avslappnad form där han fick sträcka ordentligt på sin rygg. Sedan plockade jag ihop honom och så fick han göra mängder av skolor. Vi red långa linjer med öppnor och slutor, och växlade varv ofta. Tungt pass, som resulterade i en väldigt svettig häst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag fick jag en ganska rejäl utmaning. Vi har haft transporten hemma och kört skräp till tippen, plus att min snälla pappa har bytt till vinterdäck! Så idag skulle den tillbaka till stallet. Dessutom behövdes det luft i de nya däcken. Jag lyckades koppla på transporten på bilen, köra till macken och fylla på luft i däcken, köra till stallet och parkera den på sin plats, helt själv! Jag är riktigt stolt :)

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s