Nostalgi – jag 12 år

Ponnytjejerna var riktigt duktiga igår och kom på en femteplats av 10 lag i Div II-finalen! Jättekul, då målet faktiskt ”bara” var att gå till final! Vi har ett förhållandevis väldigt ungt lag, tjejerna är mellan 11-15 år allihopa, hela 4 st är 13 år. Tävlade gjorde de mot många 17-18 åringar, så det var verkligen ingen dålig bedrift att komma 5:a!

Jag hjälpte som vanligt tjejerna på framridningen och var med som coach under hela tävlingen. Det var ingen förklass, så det blev en ganska kort tävlingsdag. Sedan åkte jag till stallet och mockade, men jag skippade att rida eftersom jag är jätteförkyld. När jag kom hem la jag mig i soffan och ägnade större delen av kvällen åt att se på filmer på mina tidigare hästar. Det blev minst sagt en rejäl nostalgitripp! Jag klippte ihop en liten film från när jag var i samma ålder som tjejerna i vårt lag. Då hade jag hästen Guvernör, som vi köpte när jag var 12 år. Han var efter Goldlöwe – Galant och 166 cm hög.

Filmen är i riktigt dålig kvalité eftersom jag filmade från TV:n, men den är nog ganska så underhållande ändå! :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s