Trimning av ponnylaget

Jag har precis kommit hem efter att hållit träningar på Nibble nu under eftermiddagen. Imorgon är det nämligen dags för finalen av Ponnyallsvenskan Div II, så jag körde en trimning av 3 av våra lagryttare idag, den fjärde hade inte möjlighet. De var duktiga allihopa så det känns riktigt lovande inför imorgon! Det blir en tidig morgon, 07.30 ska jag stå på framridningen och hjälpa första ryttaren i vårt lag. Hon startar 08.15, vi rider som första lag.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s