Ett halvt liv av tävlingar…!

Idag är det 9 år sedan jag red in på en tävlingsbana för första gången. Eftersom jag är 18 år innebär det att jag har tävlat hälften av hela mitt liv hittills! Efter idag kommer jag alltså ha varit tävlingsryttare mer än hälften av mitt liv, och den delen kommer bara att bli större och större. Shit vad tiden går, det är helt galet!

Min första tävling var förklassen till KM i hoppning. Jag red ponnyn JessAmina och kom 4:a. En mer lyckad placering än den i min första dressyrtävling, där jag kom på en hedrande(?) 15:e plats av 15 startande. Allra sist med andra ord, men någonstans ska väl alla börja! Lite intressant kuriosa är att ponnyn JessAmina under en rykttävling bet mig i handleden och höll fast medan hon drog huvudet rakt upp i vädret. Blodet sprutade och nästa dag fick skolsyster komma inrusande mitt under lektionen och ge mig en stelkrampsspruta innan för många timmar gått. Hur rykttävlingen gick kommer jag inte ihåg, men jag gissar att man inte får så många poäng för blodstänkta ponnyer. Hoppningen gick i alla fall bra, och sedan den tävlingen var jag fast. Så vitt jag kan komma ihåg har jag aldrig någonsin funderat på att sluta tävla!

3 nov 2002 – Laddad inför min första tävling!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s