Nyttig läxa – ändra EN sak i taget!

Eftersom Don Cameron har gått så himla bra på kandar den här veckan bestämde jag mig för att tävla på det idag.

FEL beslut! :(

Jag är så otroligt arg på mig själv för jag borde veta bättre än att gå upp en klass (det var ju vår allra första MsvC tillsammans) och samtidigt ändra på något så väsentligt som betslingen.

Vi hade ett toppenpass igår kväll och en harmonisk morgon med förberdelser, så jag var riktigt taggad på att vi skulle ut och göra våra första gemensamma enkla byten och skolor på tävlingsbanan. Grymmaste hejjarklacken hade vi också på plats.

Tyvärr hamnade tungan över betten och det gick totalt åt skogen. Jag pratade med domaren efteråt och hon beklagade oss och sa att det hade hänt precis när jag red upp på medellinjen, så det var kört redan från början.

Men som jag brukar säga till mina elever – man får vara ledsen/arg respektive superlycklig under tävlingsdagen, sen är det bara att analysera, lära av eventuella misstag, släppa dem och gå vidare!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s