Nallebesök, Karinträning, Larsonjobb och framgångar på dressyrbanan!

Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna!

Häromdagen var jag och hälsade på min älskade Nalle. Han har det så toppenbra – det är skönt att veta att han mår precis som han förtjänar – som en KUNG! Anja och han kommer jättebra överens och hon är verkligen nöjd med allt med honom. Nalle och lilla shettisen Herman är superkompisar och motionerar sig rejält i hagen, så alla Nalles ben var helt klockrena! Det märks att det är lite kallare i Strängnässkogen än ute vid kusten i Vaxholm och han var riktigt söt med lite vinterpälsfjun under magen och kring nosen.

Ännu ett träningpass för Karin Öljemark har jag och Don Cameron gjort. Jag får verkligen massor av bra verktyg för vår fortsatta utveckling. Det är toppen att Karin och Mads har ett samarbete – att ha tränare som kompletterar varandra så bra att de t o m håller gemensamma kurser är jättebra. Annars tycker jag att man ska vara försiktig med att bland in för många tränare samtidigt, men så länge det känns som att det ”matchar” så är det ju bara bra att få hjälp från flera håll!

Även Don Larson har fått jobba ordentligt de senaste dagarna. Vi har ridit i alla gångarter, och dessutom var vi inne i ridhuset för första gången sedan jag ”satt in” honom i våras. I måndags fick han lite extra miljöträning eftersom vi hade en uggla som sällskap därinne. Igår fattade Larson galopp på hjälpen flera gånger åt varje håll – duktig liten pojke. Han fick förresten prova att gå med dressyrsadel igår.

Måste även skryta lite om Larsons mamma Scheherazade och hennes båda ryttare som jag tränar – Charlotte och Linda har kommit hem med varsin blågul de senaste två helgerna! Nu börjar det fyllas på med plaketter på Sessans box – Grattis!

Tack och lov har jag så mycket hemarbete den här veckan att jag även hunnit med att träna Therese & Jémini. Vi har jobbat med hur de på bästa sätt ska använda tiden i collecting och inne på banan före startsignal så att de inte får bensinstopp när de rider upp på medellinjen. Rådet jag har gett dem inför årets sista start är detsamma som jag fått av Mads ”En rosett är inte det viktigaste – gör det du behöver för att skola hästen för framtiden”!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s