Mads-kurs hela helgen!

Hårdträning är vad som gäller den här helgen! DC har slappat hela veckan, med dubbla vilodagar, barbacka-jogging, skogsskritt och andra mysiga aktiviteter. Idag däremot åkte dressyrkläderna på och så åkte vi till Segersta för att träna för Mads. Vi jobbade massor med galoppen, och med mängder av övergångar, övergångar och övergångar! Det gick verkligen riktigt bra! DC var så avspänd, mjuk och fin och jag hade verkligen en grym ridkänsla. Bekvämt och lätt var det att rida idag, precis som det ska vara :) Tanken är att jag ska kunna ändra gångart, form och tempo precis när jag vill utan att han blir spänd. Det är ju grundläggande, men inte alltid så lätt som det låter. Övergångarna gav jättebra resultat. På slutet jobbade vi för att sänka formen så långt det överhuvudtaget gick. Jag försöker tänka att DC ska sträcka ut sig så mycket över ryggen att det är skelettet som tar stopp, inte musklerna. Ganska bra mental bild faktiskt! Imorgon rider jag 11.20, jag är redan jättetaggad :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s